Tempolopp laget vann på en cykel MS-BMC Velocio SRAM

Samma vinnare som för ett år sedan hade tempolopp laget vid VM i landsvägscykling i USA Richmond. De män race dominerades av den gynnade hemmalaget BMC, bland kvinnor vann rätt set-Velocio Sram.

Den försvarande mästaren från BMC gick till banan nästan 39 km lång betfair sista och de gjorde felfritt. Sex-elementenhet i vilken den framgångsrika kvartett från förra året Rohan Dennis, Silvan Dillier, Daniel Oss och Manuel Quinziato sattes Taylor Phinney och Stefan Küng var snabbast vid alla mellantider.

Kanske den största glädje var Phinney.Elite amerikanska časovkář du kan njuta av den första riktigt stora framgång efter förra året i slutet av maj i den inhemska mästerskapet bröt skenben och vadben och faran var när hans nästa karriär.

“Jag var nyligen på både berg- och dalbana, så det är fantastiskt att vi lyckats vinna. det var vårt stora mål. det var en mycket tuff tävling, men vi gjorde det “, jublade Phinney

BMC sopade banan i 42 minuter och mindre än åtta sekunder, en medelhastighet på 54,97 km / t. På den andra Ettix-Quick-Step slog nästan 11,5 sekunder. Arbetsgivare Zdenka Štybara och Petra Vakoče som tempolopp inte går, kan fortfarande bättra sig.Före Ponferrada i Spanien tog brons.

Med en halv minut bakom vinnaren avstånd slutade trea Movistar stabil. I en mardröm vände han in i en kamp för en medalj förra året för femte laget Tinkoff-Saxo, som var i montering och slovakiska stjärnan Petera Sagana. Michael Rogers och Michael Valgren själva med stor hastighet snubblade runt och hamnade splittras betfair på marken, vilket resulterade i en slutlig 27: e plats.

I damernas kategori sedan 2012 när laget tempo i denna form gick för betfair första gången jublade fjärde gången i samma betfair lag.Velocio-Sram fortsätter under en ny sponsor att förespråka guld Specialized-Lululemon.

Dagens vinnare var lika långa banan, som passerade män, de snabbaste på två första etappen men på den tredje förlora tre sekunder i laget Boels Dolmans. Han kom bra finish och avsluta ledning på mer än sex sekunder. Racer Boels Dolmans har silver, ytterligare 56 sekunder bakom dem slutade åklagaren stabil Rabo-Liv.

“Jag är glad att vi kunde vinna igen. Vi visste att motståndarna är alltid starkare och starkare och att vi har kämpa för att försvara till det bittra slutet.Vi visste tack mezičasům hur gör vi de sista tre kilometer tränare höll vi bara säga att vi måste kämpa. Det var en mycket snäv tävling “, säger Lisa Brennauerová som segrade i församlingen och i de senaste två åren

Män (38,8 km). 1. BMC Racing (Dennis, Dillier, Küng, Oss, Phinney, Quinziato) 42:08 2. Ettix-Quick-Step -11, -30 Movistar tredje, fjärde Orica-Greenedge -54 5. jätte-Alpecin -1: 04, den sjätte-LottoNL Jumbo -1: 17th

Kvinnor (38,8 km): 1. Velocio-frame (Amialiusiková, Brennauerová, Canuelová, Guarischiová, Kroger, Worracková) 47:36 2. Dolmans Boels -6 tredjeRabo Liv – 56

Ämnen: sport, cykling, tid rättegång