Expekt tai Sportingbet. Joissa korkeampi bonus?

Expekt

Video KUVAGALLERIA – Kuulostaa melko raskaasti kliseisen laulun. Silti se on uskomattoman tosiasia. Rafael Nadal tuli näitä hetkiä elämässään 31 kilpailuihin Ranskan avoimissa. Ja aina hän käveli pois voittaja! Historia ei muista sitä.

Yritä vain kuvitella. Vuodesta 2005 on voi melkein 19 vuotias ja alkoi työskennellä hänen ensimmäinen ottelu Roland Garros. Tuoretta kuin maailman toiseksi ja voitti turnauksen avautuu eteesi suuri tulevaisuus Expekt.

Ja nyt siirretty viime aikoina, erityisesti neljän vuoden päähän Expekt. Urheilumaailman kirjattu paljon muita tapahtumia, mutta voittaja Ranskan Open 2006, 2007, 2008, vapautetaan edelleen sama nimi. Rafael Nadal. Ja mitä enemmän.Kotoisin Mallorca hän soitti tiukin turnauksen maailmassa tähän mennessä 31 ottelut, joissa hän hävisi vain seitsemää! Uskomaton tasapaino. Eikä siinä vielä kaikki. Nadal tarvitsi vallata vastustajan koskaan enempää kuin neljä! Katsotaanpa hänen Pariisin matkan hieman tarkemmin Expekt.

Sportingbet


Puolustava mestari Gaston Gaudio on argentiinalainen, mutta hiekkakenttä Pariisissa sulkea toisen kaverin. Rafael Nadal pidä puskutraktori clearing polku turnauksen. Burgsmüller, Malisse, Gasquet, Grosjean, Ferrer, Federer ja Puerta ei ole mahdollisuutta. Ainoat, jotka ottavat vähintään espanjalaisen asetettu, Francouz Grosjean, Roger Federer lopullisessa Mariano Puerta.Tämä on kaikki.

< / object> 


2006 puolustava mestari Hän osoittaa siro ratsastaa vuotta myöhemmin? Ei ole epäilystäkään.Jälkeen valo alkulämmittelyn ensimmäisen kahden kierroksen lopuksi enemmän hikeä vastaan ​​Ranskan Mathieu vastarintaa ja laittaa toisen kierroksen entinen maailman ykkönen Hewitt. Mutta ei vakavasti. Enintään neljä tarpeeksi pitkälle kunkin vastustaja. Finaalissa itselleen oli sata Roger Federer, jotka jo tietävät, että ennen häntä kasvaa uudessa painajainen. Ja ehkä Sveitsin tuolloin ajatellut, että tämä erittäin kunnianhimoinen tennispelaaja hän kerran Crack ainoa kanta paras pelaaja maailmassa, mutta myös sen lyömätön Wimbledonissa.Mutta se asioiden edelle.


2007
Luuletko, että kilpailijat lopulta tottua Nadalův vallan tennistä ja hukkua espanjalainen enemmän? Päinvastainen on totta. Alaisena ajaminen hattutemppu päättyi kotoisin Mallorcan 2007, jossa hän menetti vain yhdet koko turnauksen! Hän oli “varastettu” Roger Federer, mutta miten muuten menetetty…taas! Sveitsi sijoittui kolmatta kertaa raketti ilmiömäinen Nadal. Ja ei suinkaan viimeinen.Maailma numero kaksi oli hänen kilpailijansa tehdä valtaosa harmittomia syntipukkeja. Lopuksi, katso itse…


2008 Olemme yhden vuoden ja tilanne ei ole muuttunut. Oikeastaan, kyllä.Rafael Nadal ehtii lähtee vastustajat jopa yhdet! Katsojaa ennen turnauksen pikemminkin kysyä, kuinka monta sarjaa menetti matkalla toiseen nimikkeeseen kuin kukaan Roland Garros hallitsevat. Rivals on rakennettu asema pelkkä extrat. Mutta suurin osa ilmiömäinen espanjalainen kärsii? Kyllä, Roger Federer, joka lisäksi ikuista kilpailijansa finaalissa mahdoton tapa Sveitsin jo unohtanut. Kukkuraksi, kaksikymmentä sarjaa toistetaan vain kerran joutunut käsittelemään hänen vastustajansa kunnes katkaisupeli.


Ja tänä vuonna? Nyt Nadal menettämättä kukkia murtaa neljänteen erään, kun Marcos jää taakse, ja viimeinen Gabashviliho Hewitt, joka pilasi pyhiinvaellus turnauksen kolmannen kerran. Lisäksi hän salli Australian ainoa viisi peliä.Lap kierrokselta pelaa maailman numero paremmin. Nyt voitti 31 peräkkäin, paitsi pelin, mutta myös 32 asettaa! Onko joku, joka pysäyttää sen? viimeinen suorituskykyä maailman ykkönen.Että “huuhdeltu” Hewitt.

Aiheet: urheilu, tennis, Nadal, ranskan, avoin, Roland Garros

Vertailu

Mene Expekt tai sivulle Sportingbet: http://urheilu-viikko.com/sportingbet/